Furtuni, inundatii, temperaturi neobisnuite pentru aceasta perioada. Cu asta se confrunta mai multe state europene. Doi oameni au murit in Spania din cauza intemperiilor, iar italienii se afla sub ape. In tot acest timp, rusii au parte de cea mai ridicata temperatura inregistrata vreodata in luna noiembrie.

  • In Spania , furtunile din ultimele zile au distrus numeroase diguri si ziduri de protectie. Valurile au lovit o sosea din nord-vestul statului si au daramat aproape instantaneu balustrada de protectie, scrie Antena 3.

  • Inundatiile au lovit si sudul Italiei. 400 de oameni sunt sinistrati din cauza ploilor, iar 500.000 de persoane au ramas fara apa potabila, dupa spargerea unei conducte care aproviziona o parte a orasului Salerno si alte 14 localitati din imprejurimi. Pagubele ar putea ajunge la 6 milioane de euro.

  • In acelasi timp, rusii se bucura de o vreme aproape primavaratica. La Moscova s-au inregistrat miercuri 13 grade Celsius. A fost cea mai ridicata temperatura masurata vreodata in luna noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.