Inundatiile care afecteaza Thailanda de o luna s-au soldat cu mai mult de 200 de morti, au anuntat joi autoritatile thailandeze.

Potrivit Guvernului, aproximativ 8,6 milioane de persoane au fost afectate de aceasta catastrofa, in care au fost inundate case, ferme si terenuri cultivate, in 51 dintre cele 76 de provincii ale tarii, informeaza MEDIAFAX, citand AFP.

Bilantul a ajuns, in prezent, la 203 morti. Sunt, in continuare, afectate de inundatii 30 de provincii, dintre care 12 in sudul tarii, aceasta fiind ultima dintre regiunile tarii afectata de aceste inundatii, care au inceput la 10 octombrie, in nord.

Mii de soldati au fost mobilizati, saptamana trecuta, in sud, pentru a-i ajuta pe locuitorii blocati in case de cresterea nivelului apelor, in orasul Hat Yai, care are 150.000 de locuitori si este frecventat de turisti.

Autoritatile au avertizat joi ca, in alte sase provincii din sud, ar putea avea loc alunecari de teren si alte inundatii, saptamana aceasta.

Capitala thailandeza, Bangkok, a fost ocolita, pana in prezent, de aceste intemperii.

Cititi si: Catastrofe naturale in lume

Bilantul inundatiilor din Thailanda, in continua crestere


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.