O dama de companie din Italia sustine ca a avut relatii intime cu premierul Silvio Berlusconi, de la care ar fi primit 10.000 de euro, cu ministrul Administratiei Publice, Renato Brunetta, si cu primarul orasului Parma, Pietro Vignali.

Nadia Macri, o dama de companie in varsta de 28 de ani (clic aici pentru poze), a fost audiata de procurorii din Palermo in legatura cu ancheta care o vizeaza pe prietena ei Perla Genovesi, o fosta consiliera parlamentara arestata in iulie pentru trafic de droguri, intr-un caz care are legatura cu petrecerile organizate in vila lui Berlusconi din Sardinia, informeaza Corriere della Sera, in editia online.

"Am facut sex cu primarul orasului Parma pentru 500 de euro si mi-a promis ca imi va face cunostinta cu Silvio Berlusconi. Iar acest lucru s-a intamplat", le-a spus Nadia Macri procurorilor. Primarul Pietro Vignali a declarat ca a avut o simpla intalnire cu tanara italianca in fata unui hotel, fara a avea relatii intime cu ea si fara a o prezenta lui Berlusconi, transmite MEDIAFAX.

Nadia Macri le-a spus procurorilor ca a intretinut relatii sexuale si cu ministrul Administratiei Publice, Renato Brunetta, in schimbul a 300 de euro. Potrivit tinerei, Renato Brunetta a invitat-o ulterior la petrecerile organizate in vila lui Berlusconi din Sardinia (Vila Certosa) si in resedinta din Arcore (in apropiere de Milano). Se pare ca Nadia Macri l-a cunoscut pe Renato Brunetta prin intermediul prietenei sale Perla Genovesi in 2006, cu ocazia unor probleme judiciare privind incredintarea copilului acesteia. Pentru a o ajuta, Brunetta i-a facut legatura cu avocatul Carlo Taormina.


"M-am intalnit cu Silvio Berlusconi prin intermediul lui Lele Mora", sustine Nadia. Dario "Lele" Mora, un specialist in impresariat artistic, Nicole Minetti, fostul dentist al lui Silvio Berlusconi, si Emilio Fede, directorul redactiei de stiri a postului Rete4, sunt cercetati pentru favorizarea prostitutiei in legatura cu organizarea petrecerilor in vilele lui Silvio Berlusconi.

"Prin intermediul acestor contacte, m-am intalnit de trei ori cu Berlusconi, dar doar de doua ori am avut raporturi sexuale. O data in Sardinia si o data in vila din Arcore (la nord de Milano). Pentru prestatiile mele, mi-a dat 10.000 de euro si alte mici cadouri. S-a intamplat de Paste, in 2009, in Sardinia, si in aprilie 2010 la Arcore. Am fost contactata de un tip trimis de Lele Mora la Milano si, impreuna cu alte fete, am mers la premier. Mie, banii mi i-a dat Berlusconi personal, intr-un plic", explica Nadia Macri.

Citeste si:
Melania Trump da in judecata un ziar si un blogger
Melania Trump da in judecata...

Silvio Berlusconi, in varsta de 74 de ani, este suspectat ca a avut relatii intime si cu o minora de origine marocana, pentru eliberarea careia Biroul primului-ministru intervenise telefonic, afirmand in mod fals ca este nepoata lui Hosni Mubarak, presedintele Egiptului. [[FOTO/AUDIO]: Berlusconi: "Imi place viata si imi plac femeile, nu datorez explicatii"]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.