Cancelarul german Angela Merkel a solicitat cooperarea internationala pentru a se inlatura golurile de securitate in transportul aerian de marfuri, dupa numeroasele colete-capcana inregistrate in Europa, dintre care unul a vizat Cancelaria Germaniei.

Este vorba "cu prioritate de impunerea la nivel mondial a unor controale mai severe pentru a se preveni atentate teroriste", potrivit cancelarului german, care subliniaza totusi ca actualele cazuri au dovedit ca functioneaza cooperarea internationala a fortelor de securitate, transmite AGERPRES.

  • Colet-capcana cu expeditor "Ministerul elen al Economiei"

Pachetul suspect gasit in biroul de corespondenta al cancelarului german Angela Merkel are la expeditor "Ministerul elen al Economiei" si contine praf de pusca, potrivit presei germane, citata de Realitatea.net.

Pachetul ii era adresat direct lui Merkel , a scris Berliner Morgenpost. Ziarul citeaza un expert pe securitate, care spune ca pachetul ar fi putut exploda. Potrivit Der Tagesspiegel, pachetul suspect contine praf de pusca si a fost livrat de UPS.

Cititi si: Coletele-capcana pun Grecia in alerta

Un alt colet-capcana, o alta tinta: Silvio Berlusconi

Isteria privind colete-capcana continua


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.