O explozie de slaba intensitate a avut loc marti in fata ambasadei Elvetiei din centrul Atenei, in timp ce o patrula de politie a fost vizata de focuri de arma la periferia capitalei, a anuntat politia elena.

Potrivit primelor informatii, un necunoscut a aruncat un explozibil de slaba intensitate in curtea ambasadei, fara a provoca ranirea vreunei persoane, informeaza MEDIAFAX, citand AFP.

De asemenea, un necunoscut a tras impotriva a doi politisti care patrulau pe motociclete la Palaio Faliro, o suburbie din sudul Atenei, deocamdata neexistand informatii privind posibili raniti, a adaugat aceeasi sursa.

Anterior, politia anuntase ca a primit o alerta de la ambasada Bulgariei in Grecia, privind prezenta unui colet suspect in incinta sa.

Aceste incidente intervin a doua zi dupa interceptarea la Atena a unor colete-capcana adresate presedintelui francez Nicolas Sarkozy si sediilor a trei ambasade straine.

Cititi si: Coletele-capcana ajung in Europa

Isteria privind colete-capcana provenind din Yemen continua


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.