Presa rusa si cea ucraineana lansau speculatii joi, dupa vizita premierului rus la Kiev, care avea o vanataie pe fata, intrebandu-se daca Vladimir Putin s-a ranit la judo sau daca a fost supus unei operatii estetice.

In cursul vizitei sale miercuri, Putin avea fata puternic machiata pentru a ascunde, se pare, aceasta echimoza, conform jurnalistilor prezenti, citati de AFP.

"Jurnalistii ucraineni, rusi si occidentali (...) nu vorbeau decat despre un singur lucru: cum a facut premierul o vanataie sub ochi?", scrie Andrei Kolesnikov, jurnalist la cotidianul rus Kommersant, care urmareste toate deplasarile sefului Guvernului.

"S-a intamplat in timpul unui antrenament (sportiv)?", se intreaba el, adaugand ca "toata lumea, fara exceptie, a vazut (vanataia), chiar daca era ascunsa cu grija".

Putin a sosit la Kiev "cu o stare proasta" si cu "ceva ce semana cu o vanataie mare sub pometele stang", informeaza postul ucrainean de televiziune TCH, potrivit MEDIAFAX. "Avea o umflatura foarte vizibila pe fata. Aceasta era putin ascunsa de machiaj", potrivit TCH.

In mod curios, o conferinta de presa comuna a lui Putin cu omologul sau ucrainean, Mikola Azarov, a fost anulata, la fel ca si o cina.

"Putin a suferit un lifting?", intreaba la randul sau saptamanalul ucrainean Levi Bereg. Umflatura premierului ar putea proveni si de la o extractie dentara "sau poate de la o sedinta nefericita de judo", adauga saptamanalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.