Un elicopter guvernamental a fost trimis deasupra Sofiei pentru a filma periferia de sud a capitalei bulgare, la cererea Fiscului, care suspecteaza ca unele din imobilele luxoase din zona nu au fost declarate si ca nu au fost platite taxele aferente, relateaza site-ul Novinite.com.

Au fost filmate mai multe proprietati de lux de la periferia Sofiei, pentru a verifica daca valoarea lor corespunde cu venitul proprietarilor. Mai multi agenti de vanzari le-au evaluat inainte de realizarea inregistrarilor video, relateaza MEDIAFAX.

Proprietarii care nu reusesc sa isi dovedeasca veniturile vor fi supusi unui audit. Venitul nedeclarat va fi taxat cu dobanda, in timp ce cazurile de evaziune fiscala vor fi transferate Procuraturii, subliniaza Fiscul bulgar. Institutia a lansat o ancheta privind dimensiunile reale ale proprietatilor, valoarea lor de piata si venitul declarat al proprietarilor.

In zonele filmate se afla, printre altele, sute de proprietati cu piscine, case uriase, drumuri private, terenuri de tenis si minigolf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.