Cel mai probabil din lipsa de personal, gruparea terorista al-Qaeda a pus anunturi pe internet in care ofera posturi de munca, mai mult decat... "tentante", informeaza Reuters, care citeaza Global Islamic Media Front. Conform informatiilor publicate de site, posturile disponibile vizeaza productia video si editarea mesajelor liderilor gruparii teroriste. Totodata, cei interesati trebuie sa fie buni cunoscatori ai teatrelor de operatiune unde activeaza membri ai gruparii, pentru a realiza zilnic "jurnale de razboi".

Cei interesati pot contacta anumiti membri ai organizatiei folosind posta electronica. Gruparea terorista foloseste tot mai des internetul ca mijloc de propagare a "filosofiei teroriste", in speranta ca va atrage de partea sa tinerii musulmani. Din pacate pentru cei care doresc sa se angajeze, anunturile nu prevad si o renumerare. Astfel incat, statul de plata va fi semnat direct de catre Allah, insa pe lumea cealalta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.