Cel putin patru persoane au murit, joi, in urma unui incident armat produs la Seattle, in statul american Washington, printre victime aflandu-se si agresorul, o femeie "cuprinsa de un acces de furie", a anuntat politia locala.

Femeia, de origine asiatica, avea 50 sau 60 de ani, a afirmat purtatorul de cuvant al politiei din Seattle, Jim Pugel, care a adaugat ca victimele sunt doi adolescenti si un barbat in varsta de circa 30 de ani, relateaza MEDIAFAX.

Seattle Times afirmase initial ca o femeie de origine asiatica, in varsta de 61 de ani, a deschis focul asupra mai multor persoane aflate intr-o locuinta din vestul orasului.

"Mama mea a innebunit si a tras asupra tuturor", a afirmat o femeie de 30 de ani, ranita in urma incidentului, citata de purtatorul de cuvant al politiei.

"Conform informatiilor pe care le detinem, patru persoane au murit si una a supravietuit. In total, este vorba despre cinci victime
", a spus Pugel, precizand ca toti cei implicati in incident sunt membri ai aceleiasi familii.

Cotidianul Seattle Times a afirmat ca o persoana aflata in interiorul locuintei a chemat politia, anuntand ca bunica sa, cu probleme psihice, a deschis focul. Un martor ocular a relatat ca a vazut o femeie iesind din casa si strigand "E nebuna, e nebuna!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.