Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Spania ca la finalul lunii septembrie, traficul din intreaga tara ar putea fi blocat datorita unei greve generale a transportatorilor.

Astfel, potrivit unui comunicat dat publicitatii de MAE, in data de 29 septembrie 2010, sindicatele spaniole vor organiza o greva generala a transportatorilor.

Declansarea grevei generale va conduce la blocarea traficului aerian intern si international, cat si a traficului feroviar si rutier.

"Pentru a nu fi expusi situatiilor neplacute in cadrul deplasarii in Regatul Spaniei, Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa se informeze in prealabil asupra situatiei transportului aerian, rutier si feroviar din aceasta tara. In acest sens, poate fi contactata Ambasada Romaniei la Madrid", se mai arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.