Prima doamna a Frantei, Carla Bruni, a negat luni, intr-un interviu acordat CNN, faptul ca Michelle Obama i-ar fi spus ca viata sa la Casa Alba este un "iad".

"Desigur ca Michelle Obama nu a spus niciodata asa ceva", a declarat fostul model la New York pentru CNN. Bruni a ajuns luni la Natiunile Unite la bratul sotului sau, presedintele francez Nicolas Sarkozy, care participa la un summit global pentru dezvoltare.

Citatul referitor la Michelle Obama face parte din volumul "Carla si Ambitiosii" (n.r. "Carla et les Ambitieux"), care a fost scris de Michael Darmon si Yves Derai, doi jurnalisti binecunoscuti in Franta, si publicat cu o saptamana in urma, potrivit CNN.

Intr-un pasaj legat de vizita oficiala a primul cuplu al Frantei la Washington in martie anul trecut, cartea descrie o cina oficiala la Casa Alba in care cele doua prime doamne au discutat despre viata lui Michelle Obama la Casa Alba si rolul sau ca prima doamna. Prima doamna a Statelor Unite i-ar fi spus atunci sotiei presedintelui francez ca nu ii plac de nicio culoare indatoririle sale si ca viata la Casa Alba este un "iad".

Bruni a declarat luni ca ea nu a citit cartea, nu a autorizat publicarea sa si ca planuieste sa ii dea in judecata pe autori. "Franta este o tara libera unde oricine poate, stiti si dumneavoastra, sa inventeze lucruri si sa le publice", a spus ea, adaugand ca daca ii va da in judecata pe autorii volumului nu va face altceva decat sa le faca publicitate autorilor volumului.

"In al doilea rand, acest lucru nu corespunde principiilor mele. (...) Stiti, eu sunt o democrata. Cred ca fiecare are dreptul sa spuna si scrie ceea ce vrea", a mai spus Carla Bruni.

Casa Alba a avut aceiasi atitudine ca si prima doamna a Frantei, negand faptul ca Michelle Obama ar fi facut acel comentariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.