De teama colegilor care il terorizau pentru ca este roman si invata foarte bine, un elev de 12 ani a fugit de acasa pentru a nu mai incepe scoala.

Gelosi pe notele sale mari, ceilalti colegi de scoala il luasera in vizor pe elevul roman si mereu faceu glume grosolane pe seama lui. Din acest motiv, copilul roman de 12 ani a hotarat in ultima zi de vacanta sa fuga din casa sa din orasul Maglione, situat in apropiere de Torino. Potrivit carabinierilor, adolescentul era terorizat de ideea de a incepe noul an scolar, informeaza Mediaset.

Ramas singur cu sora lui, elevul a plecat de acasa de dimineata si timp de 9 ore. Parintii sai nu au stiut nimic despre el. In acest timp, adolescentul roman a mancat doar o piersica si a fost cautat de fortele de ordine italiene. Elevul a fost gasit pe camp, la 5 km distanta de casa sa.

“Ar fi frumos (n.r. ca elevul roman sa ramana la aceiasi scoala) sa le demonstram acestor tineri ca nu ne ascundem, ca suntem transparenti. Au existat momente poate de conflict, din fericire doar verbale, si doresc sa subliniez asta, intre el si ceilalti colegi ai lui care sunt silitori si invata”, a declarat directorea scolii unde invata elevul roman, dupa ce acesta a fost gasit.

Parintii copilului nu doresc ca fiul lor sa schimbe scoala unde invata, deoarece rezultatele copilului au fost foarte bune anul trecut si spera ca profesorii vor avea grija ca amenintarile sa inceteze, scrie Antena3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.