Timpul va arata daca echipa premierului Emil Boc va esua sau daca inlocuirea a sase ministri a fost suficienta pentru mentinerea acesteia, comenteaza blogul ziarului Financial Times.

"Doar timpul va putea spune daca nava premierului roman se va scufunda sau daca demiterea a sase ministri este suficienta pentru corectarea directiei acesteia", noteaza blogul FT referindu-se la remanierea Cabinetului Emil Boc, relateaza MEDIAFAX.

"Premierul Emil Boc este supus unor presiuni politice uriase pentru imbunatatirea situatiei Cabinetului sau, criticat dur dupa anuntarea in mai a unor masuri dure de austeritate - inclusiv reducerea cu 25 la suta a salariilor bugetarilor", explica analistii FT.

Potrivit FT, se pune intrebarea daca remanierea este suficienta pentru a pune capat disputelor politice puternice si pentru a-i oferi premierului timpul necesar aplicarii reformelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.