Carla Bruni-Sarkozy, prima doamna a Frantei, a fost denumita de catre Iran "prostituata" dupa ce a criticat decizia statului de a omori cu pietre o femeie.

Doamna Bruni-Sarkozy, sotia lui Nicolas Sarkozy, presedintele francez, a fost atacata dupa ce a semnat o petitie pentru eliberarea Sakineh Mohammadi Ashtiani, femeia acuzata ca si-a inselat sotul, scrie The Telegraph.

Kayhanan, un ziar iranian controlat de guvern, a publicat un editorial in care atat Carla Bruni, cat si actrita Isabelle Adjani sunt numite prostituate. De asemenea , televiziunea iraniana a acuzat-o pe prima doamna a Frantei de imoralitate.

Intr-o scrisoare deschisa catre femeia condamnata la moarte, Carla Bruni a scris: "De ce sa-ti versi sangele si sa-ti lasi copiii pe drumuri? Pentru ca ai trait? Pentru ca ai iubit? Pentru ca esti femeie si traiesti in Iran? Refuz sa accept aceasta situatie."

[VIDEO] O femeie din Iran risca sa fie lapidata in orice moment


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.