'Katrina", uraganul care a devastat Coasta de Sud a SUA, este de provenienta artificiala, potrivit meteorologului american Scott Stevens

'Katrina", uraganul care a devastat Coasta de Sud a SUA, este de provenienta artificiala, potrivit meteorologului american Scott Stevens, citat de postul de televiziune Fox si cotidianul ,Post Register". Acesta sustine ca uraganul a fost provocat cu ajutorul unei arme meteorologice produsa de URSS, inca din anii '60-'70. Arma ofera celui care o manuieste posibilitatea de a influenta vremea, cu ajutorul unor generatoare electromagnetice.

Stevens afirma ca dovada folosirii unei astfel de arme sunt parazitii detectati, in registrul undelor ultrascurte, in timpul uraganului. Sovieticii, sustine Stevens, au mai folosit arma in 1976, atunci cand au provocat un alt mare uragan, iar dupa caderea regimului comunist, Rusia a vandut instalatia unui numar de cel putin zece state si organizatii. Stevens a lansat deja doua teorii privind autorii atacului. Potrivit primei, atacul a fost ordonat de mafia nipona, pentru a marca 60 de ani de la atacul atomic asupra Japoniei.

Pe site-ul detinut de acesta (www.weatherwars.info), Stevens afirma insa ca atacul a fost opera unor forte din interiorul elitei politice americane, avand scopul de a determina schimbari sociale dramatice, intr-un timp record. Majoritatea expertilor americani au calificat teoriile sale ca fiind un exemplu clasic de manifestare a unei stari paranoidale de tip ,teoria conspiratiei".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.