Un avion Airbus al companiei americane JetBlue, cu 146 de persoane la bord, a aterizat fortat pe aeroportul international din Los Angeles, dupa ce a efectuat mai mult de trei ore de survol deasupra marii in urma blocarii trenului de aterizare. Pilotul a constatat blocarea trenului de aterizare, imediat dupa decolare, si a decis revenirea pe aeroportul de plecare.

Avionul a zburat in cerc deasupra marii la sud de Los Angeles pentru a-si epuiza carburantul, fiind urmarit cu sufletul la gura de camerele posturilor de televiziune. Peripetiile aparatului au putut fi urmarite chiar de catre calatori pe monitoarele aflate in salon. Aeronava a aterizat spectaculos, cu rotile din fata blocate la 90 de grade, frecarea jentilor de pista provocand jerbe de foc si scantei. Toate persoanele aflate la bord au fost evacuate in siguranta si nu s-au inregistrat raniti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.