Delta Airlines si Northwest Airlines, doua dintre cele mai importante linii aeriene din Statele Unite, au inregistrat pierderi mari dupa atentatele din 11 septembrie.
Doua dintre cele mai importante companii aeriene americane, Delta Airlines si Northwest Airlines, au inaintat cereri separate pentru protectie impotriva falimentului, transmite BBC. Delta Airlines -a treia linie aeriana ca marime din SUA- si Northwest Airlines -a patra linie aeriana ca marime- au pierdut sume mari de bani dupa atentatele din 11 septembrie 2001, din Statele Unite.

Directorul de la Delta Airlines a declarat ca pretul ridicat al petrolului si combustibilului de aviatie a reprezentat factorul decisiv in acest recul. Cu toate acestea, a adaugat el, compania va continua sa functioneze. La rindul sau, directorul de la Northwest Airlines a anuntat ca, in scurt timp, compania sa va trece la o restructurare fara precedent.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.