Fara a astepta deznoda-mantul in cazul afacerii imobiliare in care este implicat, ex-premierul rus Mihail Kasianov a declarat recent pentru postul de radio "Ecoul Moscovei" ca, daca acum trei luni ezita sa se pronunte, acum intentioneaza sa-si depuna candidatura pentru postul de presedinte al Rusiei la alegerile din anul 2008. Kasianov si-a motivat decizia prin faptul ca, in prezent, "nu are cine sa dezvolte procese politice care pot da rezultatele asteptate de oameni'. In opinia fostului premier, in Rusia nu se intreprinde nimic pentru a se im-piedica restrangerea libertatilor democratice sau inrautatirea situatiei economice si sociale.

Comentand intentia ex-premierului de a candida la vi-itoarele alegeri prezidentiale, presedintele Dumei de Stat a Parlamentului rus, Boris Grazlov, a dorit sa afle ce forta politica l-ar putea sprijini pe acesta. La randul sau, liderul comunist, Ghenadii Ziuganov, a declarat Agentiei RIA "Novosti" ca Mihail Kasianov "nu va putea propune natiunii nimic nou". Ziuganov l-a invinuit pe fostul premier ca in timpul cat s-a aflat in fruntea guvernului a inflorit oligarhia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.