Cercetatorul ucrainean Aleksandr Lazarev sustine ca a reusit sa dezlege toate profetiile lui Nostradamus.

"Nu este o descifrare finala, dar nu in sensul corectitudinii. Pur si simplu, nu toate catrenele au un caracter definitiv", a explicat omul de stiinta la lansarea ultimei sale carti, "Nostradamus - apostolul Mihail".

Potrivit lui Lazarev, in catrenele si scrisorile sale, marele ganditor francez descrie istoria omenirii pana in secolul al XXIII-lea. De asemenea, spune expertul ucrainean, este exprimata ipoteza ca in veacul XXII ar putea avea loc al treilea razboi mondial, in care va pieri circa 30% din populatia planetei. Anterior, Lazarev a declarat ca tot cu ajutorul lui Nostradamus a reusit sa patrunda tainele Bibliei.

In lucrarea "Descifrarea Bibliei sau Recviemul civilizatiei", lansata in 2001, el demonstreaza, conform presei kievene, ca Biblia ascunde urmatorul avertisment: in secolul XXI lumea se va confrunta cu mari framantari, generate de dezbinarea continentelor. "La inceputul erei Varsatorului - 2003 pana in 4163 - va incepe a treia conflagratie mondiala, ce va dura 27 de ani. Va fi un razboi religios, va afecta doua treimi din populatia pamantului si jumatate din teritoriul lui.

Conflictul mai poate fi evitat, desi sanse au ramas putine. El va porni din Europa de sud, va cuprinde apoi Africa de Nord, Orientul, Asia, Rusia, America de Nord. Mai departe, scrie Lazarev, in 2056-2058, vulcanii reactivati vor arunca in atmosfera "o uriasa bucata de materie de 1,2-2,0 milioane de tone. Ea va zbura peste Polul Nord, se va rupe in trei fragmente, unul prabusindu-se in sudul Europei, altul in Franta, al treilea in Italia. Ca urmare, Roma si Vaticanul vor pieri, iar tzunami provocate de impact vor ineca Marea Britanie, Irlanda, litoralul estic al SUA si Canadei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.