Oficialii de la Kremlin folosesc pasari de prada pentru a speria ciorile care pun in pericol cea mai cunoscuta cladire din Moscova.
Ciorile, care se aduna pe acoperis, zgaraie aurul de pe turnurile edificiului si distrug partea cea mai frumoasa din jurul lor, mai ales in momentul in care isi iau zborul spre destinatiile din apropiere. Mai mult decat atat, excrementele pasarilor contin acizi care deterioreaza serios varful aurit al cladirii Kremlinului si pe cele ale catorva dintre cele mai indragite catedrale ale Moscovei.

Pentru a scapa de acest cosmar, autoritatile au adus special din Siberia ulii si doi vulturi dresati, care au misiunea de a speria ciorile. Specialistii mizeaza pe faptul ca prezenta pasarilor de prada va rezolva complet inedita situatie, fara ca sa fie sacrificate ciorile. Autoritatile recunosc rusinate faptul ca, initial, nu si-au permis sa dea peste 150.000 de euro pentru o pasare de prada dresata si au incercat cu mascote instalate pe acoperis, insa ciorile au descoperit falsul si s-au intors nestingherite pe Kremlin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.