Presedintele venezuelean Hugo Chavez (foto) a amenintat Statele Unite ca va sesiza organismele internationale daca Washingtonul nu ia masuri impotriva pastorului Pat Robertson, care a propus, saptamana trecuta, asasinarea sa, transmite AFP.

"In cazul in care administratia SUA nu va adopta masurile necesare, ne vom adresa Natiunilor Unite si Organizatiei Statelor Americane pentru a denunta faptul ca Washingtonul protejeaza un terorist care a lansat un apel pentru asasinarea presedintelui", a declarat Chavez.

"Am dat instructiuni ministrului venezuelean al afacerilor externe si ambasadorului venezuelean la Washington sa intenteze un proces. Venezuela va putea cere extradarea pastorului gratie conventiilor internationale", a adaugat Chavez, precizand ca, in opinia sa, SUA "ar trebui sa-l aresteze pe acest pastor pentru a oferi un exemplu".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.