Presedintele american George Bush s-a intrecut cu steaua ciclismului, Lance Armstrong, sambata, la ferma sa din Crawford (Texas), asa cum planuise inca de la inceputul vacantei pe care si-o petrece acolo.

Cursa de 27 de kilometri, pe teren accidentat, a fost facuta in doua ore, cu o singura pauza, de 10 minute, la o cascada. Bush, Armstrong si agentii secreti care i-au insotit au primit tricouri inscriptionate in franceza cu "Tour de Crawford" si in engleza "Peloton One" si sosete cu insemne prezidentiale.

FILFIZON COMPETITIV

Prieteni buni, Bush si Armstrong "s-au pandit" reciproc. Presedintele a vrut sa il atraga pe septuplul castigator al Turului Frantei pe un teren nefamiliar. Armstrong, care l-a numit in gluma pe Bush un "filfizon competitiv", a recunoscut ca presedintele "este un bun ciclist", pe care "l-ar fi putut intrece" si pe teren accidentat. Surse din anturajul lui Bush au dezvaluit insa ca Armstrong a respectat o regula de aur, ce le-a fost soptita si reporterilor invitati cu o saptamana inainte la Crawford: "Nu-l depasiti pe presedinte!"

SOLDATICA LA 73 DE ANI

Un soldat neo-zeelandez, tanchist, isi schimba sexul la 73 de ani, scrie presa iberica. "Voi fi femeie inainte sa mor", a spus Vicki Harvey. Costul operatiei, de 20.900 de dolari, va fi suportat de stat.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.