Momente cel putin stanjenitoare pentru viitorul mostenitor al coroanei britanice. Poate n-ar fi fost atat de rau, daca "The Mirror" n-ar fi aflat ca printul Harry a fost pus sa spele toaletele, pentru a-si demonstra calitatile de bun soldat. Cadetul de 20 de ani a fost nevoit sa-si suflece manecile si sa faca ceea ce probabil n-a facut niciodata, dupa ce conducerea institutului Sandhurst i-a anuntat ca nu pot pleca in vacanta daca nu fac "luna" sediul institutiei militare de invatamant.

Prin tragere la sorti, printului Harry i-au revenit toaletele, pe care va trebui sa le curete in acest weekend. O sursa din cadrul Sandhurst a declarat pentru "The Mirror" ca "in ciuda faptului ca a fost bolnav patru zile, printul s-a descurcat foarte bine. Avem un program foarte dur, dar si-a indeplinit sarcinile de fiecare data. Nu cred ca va avea probleme nici acum".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.