Anchetatorii germani au anuntat ieri ca Sabine H., mama acuzata ca si-ar fi ucis noua copii imediat dupa ce i-a nascut, a recunoscut doua dintre oribilele crime. Femeia a ingropat nou-nascutii in ghivece, in balconul locuintei ei, ascunzand ulterior "sicriele" in gradina casei parintilor ei.

Acuzata nu-si mai aminteste de nasterea celorlalti sapte copii pentru ca sustine ea, a fost de fiecare data in stare avansata de ebrietate. Tot ce stie e ca atunci cand se trezea descoperea cadavrele bebelusilor acoperite in paturi groase sau pungi. Procurorul Anette Bargenda, care se ocupa de investigarea acestui caz macabru, a declarat ieri cotidianului german "Berliner Morgenpost" ca fostul sot al acuzatei, si, cel mai probabil, tatal micutilor ucisi, precum si copiii mai mari ai femeii nu au remarcat ca Sabine a fost insarcinata de atatea ori.

Bargenda a mai spus ca fiecare crima a fost comisa imediat dupa nastere, cadavrele fiind ascunse in ghivece in balconul locuintei de la acea vreme a acuzatei. Ulterior, Sabine H. a transportat si ascuns ghivecele pe o proprietate a mamei sale din Brieskow-Finkenheerd. Tot ieri, ultimul partener al acuzatei, Bernd B., a declarat intr-un interviu acordat cotidianului "Bild" ca Sabine era alcoolica si se certau foarte des in ultima vreme.

In plus, el sustine ca in copilarie femeia a crescut intr-un mediu foarte religios si nu-si poate explica faptele ei. in urma cu doar cateva saptamani politia a fost nevoita sa intervina din cauza ca Bernd si Sabine se certau foarte tare, barbatul acuzand-o pe femeie ca s-a imbatat si nu a avut grija de Elisabeth, fiica in varsta de 16 luni a criminalei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.