Un britanic afirma ca a pierdut premiul cel mare de la Euro Millions - in valoare de 79,6 milioane de lire sterline (115.436.126 de euro) - pentru ca a lasat-o inaintea lui la coada pe castigatoarea Dolores McNamara, relateaza tabloidul britanic The Sun. Larry Moriarty a lasat-o inaintea lui pe Dolores in timp ce asteptau amandoi la coada pentru numerele norocoase. "Am plecat din bar sa cumpar un bilet. Dolores era afara si am intrat in vorba. Apoi am lasat-o inaintea mea la coada, astfel ca am fost exact in spatele ei cand masina i-a extras numerele castigatoare", a declarat ghinionistul politicos.

Cu toate acestea, Larry nu este suparat: "Nu i se putea intampla asa ceva unei femei mai de treaba. ii urez numai bine. A meritat sa castige". "Este tipic pentru Larry sa lase o femeie sa treaca in fata lui", a comentat unul dintre prietenii lui. Dolores McNamara, 50 de ani, a stabilit un nou record de castig la Euro Millions, premiul cel mare nemaifiind adjudecat de opt extrageri consecutive.

Ea are sase copii cu sotul Adrian. Femeia, care era somera de cateva luni, locuieste impreuna cu sotul ei si cei sase copii intr-o casuta modesta, din Garryowen, iar toti cei care o cunosc sustin ca este foarte de treaba si merita din plin sa castige. "Dupa ce a aflat ca a luat marele premiu a stat cateva zeci de secunde fara sa spuna nimic, apoi a izbucnit in plans", a declarat pentru "The Sun" o prietena a castigatoarei.

Dolores spune ca inca nu s-a gandit ce va face cu uriasa suma de bani. Euro Millions, prima loteie europeana, a fost lansata la 13 februarie 2004 de Franta, Spania si Marea Britanie, carora la 8 octombrie li s-au alaturat Luxemburg, Belgia, Elvetia, Portugalia, Irlanda si Austria.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.