Incendiile care devasteaza Rusia ameninta centrul de avertizare in caz de atac cu rachete din regiunea Moscova, a anuntat purtatorul de cuvant al fortelor spatiale ruse

Trei focare din apropiere de centrul rus de avertizare in caz de atac cu racheta din districtul Kolomenski din regiunea Moscova au fost controlate, a declarat locotenent-colonelul Aleksei Zolotuhin, adaugand ca districtul este in continuare amenintat de raspandirea rapida a flacarilor, relateaza MEDIAFAX.

Zolotuhin a declarat ca aproximativ 50 de angajati ai fortelor spatiale sunt implicati in taierea copacilor pe o suprafata de doua hectare din apropierea centrului.

Incendiile de padure din partea centrala a Rusiei europene au provocat moartea a peste 50 de persoane, alte 3.500 ramanand fara locuinte. Focarele sunt active in 22 de regiuni.

Presedintele rus, Dmitri Medvedev, a donat aproximativ 350.000 de ruble (9.000 de euro) din fondurile sale personale victimelor incendiilor care devasteaza Rusia, a anuntat sambata purtatoarea de cuvant a presedintelui, Natalia Timakova.

"Membrii administratiei prezidentiale ruse si functionarii de rang inalt din alte organisme ale puterii executive ar trebui sa urmeze exemplul sefului statului", a adaugat Timakova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.