Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, si fiica sa, Sasha, au petrecut un moment de destindere, vineri, pe o plaja din sudul Spaniei, sub privirile a zeci de curiosi mentinuti la distanta de un cordon de securitate.

Sasha, in varsta de noua ani, si alti copii din grupul de prieteni care o insoteau pe mama sa in aceasta scurta vacanta in Andalusia, au fost primii care au intrat in apele Marii Mediterane pe o plaja din Estepona, potrivit unui fotograf al AFP, citatde MEDIAFAX.

Zeci de curiosi se inghesuiau pentru a asista la scena de la distanta, de o parte si de alta a cordonului de securitate instalat pe plaja de politie pentru a garanta securitatea celor doua reprezentate ale familiei Obama.

Prima Doamna a Statelor Unite, fiica sa si prietenii lor petrec de miercuri o scurta vacanta pe Costa de Sol, unde sunt cazati intr-un complex hotelier luxos situat in apropierea statiunii balneare Marbella.

Joi, acestia si-au consacrat vizita orasului istoric Grenada si au asistat la un spectacol de flamenco.

Michelle Obama va fi primita duminica de regele Spaniei, Juan Carlos, si de sotia sa, Sofia, la Palma de Mallorca, in arhipelagul Baleare, in ultima zi a sejurului prevazut in Spania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.