O revista din Italia a publicat o investigatie cu privire la activitatile homosexuale ale trei preoti catolici.

Biserica Catolica din Italia este implicata intr-un nou scandal de proportii dupa ce fotografii ale unor preoti surprinsi in diverse ipostaze cu parteneri homosexuali au aparut intr-o revista importanta, scrie Realitatea.net.

Un jurnalist de la Panorama, o revista saptamanala conservatoare, detinuta de premierul Silvio Berlusconi, a folosit o camera ascunsa pentru a filma interviuri cu trei preoti homosexuali care au introdus jurnalistul in cluburile pe care le frecventau si chiar a permis acestuia sa le filmeze intalnirile sexuale cu necunoscuti, una dintre ele fiind intr-o biserica.

Potrivit telegraph.co.uk, unul dintre preoti, identificat sub numele de Paul si originar din Franta, avusese o slujba la biserica chiar inainte de a conduce doua escorte masculine la o aeroport, dupa o petrecere care tinut toata noaptea. Biserica Catolica, care acum se confrunta si cu un scandal mondial de pedofilie, a raspuns printr-un comunicat in care cerea preotilor care au o viata dubla sa marturiseasca si sa paraseasca viata de preot.

Vaticanul nu a comentat investigatia celor de la Panorama, dau o sursa a fost citata spunand ca „este sezonul in care se publica prostii pentru a atrage cititori. Nu exista nici o dovada ca cei implicati fac parte din cler."

Click aici pentru galeria foto si video.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.