Jose David Figueroa Agosto, numit "Pablo Escobar din Caraibe", a fost arestat impreuna cu alte doua persoane sambata, in timp ce incerca sa scape de ofiterii care conduceau supravegherea, au anuntat autoritatile, relateaza CNN.

El a fost arestat langa San Juan, in Puerto Rico, dupa o urmarire ca in filme. Cunoscut in regiune ca Jr. Capsula,. Agosto, 46 de ani, a fost arestat impreuna cu alte doua persoane, relateaza NewsIn.

"Figueroa era cel mai cautat infractor din Puerto Rico si R. Dominicana", a spus un oficial.

Figueroa Agosto are experienta in a fi capturat si a scapa autoritatilor. Initial a fost inchis pentru crima, dar a evadat din inchisoarea din San Juan in 1999. El a fugit in R. Dominicana, unde a continuat traficul de droguri. A fost arestat cu ceva vreme in urma, dar a fost eliberat, din motive neclare. Apoi a fost din nou arestat in R. Dominicana, unde fusese prins cu 4 milioane de dolari bani gheata asupra sa. A reusit sa scape si de aceasta data si a revenit in Puerto Rico.

Autoritatile dominicane il acuza de diverse infractiuni, printre care rapiri, spalare de bani, trafic de droguri si crima. El are legaturi si cu activitati criminale din Columbia si Venezuela.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.