Acvariul din Germania a refuzat o oferta din partea Spaniei, care dorea sa il cumpere pe Paul, caracatita prezicatoare, relateaza BBC News online.

Cefalopodul a prezis cu o corectitudine de 100% rezultatele unor meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal, inclusiv cel al finalei. Paul a devenit un erou in Spania, iar acvariul din Madrid a incercat sa il cumpere pe Paul, transmite NewsIn.

"Suntem foarte fericiti ca Paul va ramane aici", a spus purtatoarea de cuvant a acvariului Sea Life din Germania, Tunja Munzig, precizand ca orice alte oferte din strainatate vor fi de asemenea respinse.

Paul este deja cetatean de onoare al unui oras din Spania, iar un festival al verii in onoarea caracatitei va avea loc in aceasta tara.

Premierul Jose Luis Zapatero i-a luat apararea lui Paul atunci cand fanii germani, suparati din cauza predictiilor caracatitei, au amenintat ca o vor manca, iar un fan spaniol a spus ca Paul ar trebui sa inlocuiasca taurul, ce apare uneori pe steagurile spaniole. "Caracatita a facut mai multe lucruri bune pentru noi decat taurul", a subliniat fanul spaniol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.