Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este "incantata" ca va deveni strabunica pentru prima data, a anuntat vineri Casa Regala.

Peter Phillips, al 11-lea in ordinea succesiunii la tron, urmeaza sa aiba un copil impreuna cu sotia sa, Autumn, originara din California, potrivit NewsIn.

"Peter si Autumn Philips sunt incantati sa confime ca asteapta un copil in luna decembrie. Regina si ducele de Edinburgh, precum si familia lui Autumn, au fost informati si sunt incantati de veste", a anuntat Casa Regala intr-un comunicat.

Peter Philips, in varsta de 32 de ani, este fiul printesei Anne, al doilea copil si singura fiica a reginei. Acesta a devenit, in mai 2008, primul nepot al reginei care s-a casatorit. Peter si sora sa mai mica, Zara Philips, nu au nici titluri, nici indatoriri regale. Ei sunt verii printilor William si Harry.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.