Trei persoane au murit intr-un incident armat produs la un restaurant McDonald's din Finlanda.

Incidentul a fost provocat de o cearta intre ocupantii a doua masini. Trei persoane aflate intr-unul dintre vehicule au fost arestate, potrivit politiei din orasul Porvoo, relateaza NewsIn.

Cele doua masini asteptau la McDonald's drive in in jurul orei locale si a Romaniei 2.00 cand a izbucnit cearta. Ocupantii uneia dintre masini au deschis focul cu o arma semiautomata asupra celuilalt autovehicul, condus de o femeie insarcinata, in care se mai aflau patru barbati.

Doua dintre victime, in varsta de 28, respectiv 45 de ani, au murit pe loc. Un alt barbat, in varsta de 28 de ani, a murit ulterior, la un spital din Helsinki, potrivit autoritatilo
r.

Cauza disputei nu este cunoscuta inca. "Credem ca a fost vorba de un incident minor care a escaladat", au declarat autoritatile. Politistii cred ca ocupantii celor doua masini nu se cunosteau, astfel ca incidentul armat nu a fost planificat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.