Un pieton ranit de masina ambasadei Romaniei la Singapore in luna decembrie, cere despagubiri in valoare de peste 630.000 de dolari, relateaza portalul Asia One.

In urma accidentului produs in 15 decembrie 2009, Bong Hwee Haw, in varsta de 24 de ani, a suferit rani la cap, fata si picioare, potrivit NewsIn.

In cursul audierilor din luna martie, un medic a depus marturie ca ranile lui Bong au fost atat de grave, incat jumatate dintre cei care prezinta astfel de leziuni isi pierd viata.

Bong cere despagubiri in valoare de peste 630.000 de dolari, inclusiv cheltuielile medicale, costul transportului si pierderea veniturilor viitoare. In urma accidentului, el nu se mai poate misca normal si s-a plans medicilor ca uita si face calcule incet.

El se pregatea sa fie crupier in momentul accidentului, iar in prezent nu se stie daca isi mai poate continua carier.

Compania de asigurari NTUC Income, care se ocupa de masina ambasadei romane implicate in accident, va participa la urmatoare audiere, ca reprezentant al lui Ionescu. In luna aprilie, NTUC Income i-a dat lui Bong 30.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.