Nunta Printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock va avea loc in vara anului 2011, a anuntat printul la o zi dupa vestea cu privire la viitoarea casatorie.

Desi, cand a anuntat oficial logodna cu fosta inotatoare olimpica Charlene Wittstock, Printul Albert spunea ca inca nu a fost stabilita o data pentru nunta, viitorul mire, in varsta de 52 de ani, a anuntat ca ceremonia va avea loc vara viitoare, relateaza NewsIn.

Cei doi isi vor lega destinele prin doua ceremonii, una privata, organizata in palatul Printului, iar cea de-a doua mai mare, religioasa, care ar urma sa fie televizata, in catedrala Notre Dame of the Immaculate Conception din Monaco.

Albert de Monaco, singurul fiu al Printului Rainer III si al lui Grace Kelly, s-a logodit cu Charlene Wittstock, in varsta de 32 de ani, miercuri dimineata in cadrul unei ceremonii private organizata in gradina palatului, la care au participat doar cateva rude si foarte putini prieteni.

Nunta din vara anului 2011 va marca prima casatorie a unui print din Monaco in ultimii 50 de ani.

In 1956 tatal lui Albert s-a casatorit cu actrita Grace Kelly.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.