La o saptamana dupa ce fostul vicepresedinte american Al Gore si sotia sa au anuntat ca divorteaza, si fiica cea mare a acestora, Karenna Gore Schiff, s-a separat de sotul sau, dupa o casnicie de 12 ani

Karenna, in varsta de 36 de ani, si Drew Schiff, in varsta de 44 de ani, "sunt separati de doua luni si fac consiliere maritala", a declarat un prieten al cuplului. "Nu au divortat", a precizat o alta sursa, subliniind ca cei doi au relatie amicala si ca au apelat la consiliere.

Cuplul, care locuieste la New York, are trei copii: Wyatt, in varsta de 10 ani, Anna, de opt ani, si Oscar, care are trei ani, scrie NewsIn.

Drew Schiff lucreaza la o companie de investitii in domeniul biotehnologiei.

Desi Karenna lucreaza la un proiect de documentare, ea este in primul rand mama, a spus un apropiat al lui Schiff, care a adaugat ca tanara este sustinuta de ambii parinti.

"Atat Al, cat si Tipper au fost la New York pentru a o ajuta pe Karenna cu copiii dupa separare", a spus prietenul. "La fel ca toate familiile, se unesc", a adaugat el.

O purtatoare de cuvant a fostului vicepresedinte, Kalee Kreider, a refuzat sa comenteze informatiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.