Procurorul general al Rusiei a declarat miercuri ca un cetatean moldovean care a murit duminica in arest la Moscova a fost ucis in bataie.
"Igor Cotruta, cadavrul caruia a fost gasit la 6 iunie in izolatorul Nr.4 din Moscova, a fost ucis. Procuratura a intentat dosar penal pe faptul vatamarii intentionate a integritatii corporale, care a provocat moartea", a declarat astazi, 9 iunie, procurorul general al Moscovei, Anatolii Bagmet, scrie NewsIn, citand Unimedia.

Cotruta se afla in celula cu inca sapte detinuti. Cadavrul lui a fost gasit la 6 iunie. Medicul venit la fata locului nu a mai putut salva tanarul, iar administratia izolatorului a declarat ca nu s-au constatat urme de violenta pe corpul tanarului. Ulterior, pe corpul acestuia s-au depistat echimoze.

UNIMEDIA precizeaza ca la 6 iunie, in izolatorul de detentie Nr 4 din Moscova, a murit un cetatean al Republicii Moldova, Igor Cotruta, in varsta de 22 ani, care se afla sub urmarire penala, fiind acuzat de talharie. Cotruta era detinut in izolator din luna aprilie. Potrivit administratiei izolatorului, acesta s-a simtit brusc rau si a cazut, iar medicul venit la fata locului nu a mai putut sa-l salveze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.