O conducta subterana de gaz natural a explodat luni in districtul Johnson din Texas, provocand moartea unei persoane si ranind alte cel putin cinci, inainte ca autoritatile sa inchida fluxul de gaz.

Seful departamentului local de pompieri, Clint Ishmael, a declarat ca dintre cei 13 membri ai echipei care lucra la conducta in momentul producerii exploziei unul si-a pierdut viata, relateaza NewsIn, citand CNN.

"Era o echipa care lucra la conducta si, aparent, au rupt-o cumva si au provocat explozia", a declarat Chester Nolen, un oficial local.

Nolen a spus initial ca trei persoane si-au pierdut viata in deflagratie, dar ulterior a retractat afirmatia. Flacarile erau vizibile de la 12 kilometri, a adaugat el.

Cinci persoane au fost internate, dar starea lor este stabila.

Conducta este detinuta de compania Enterprise Products, din Houston, care nu a putut fi contactata.

Conducta a explodat in cursul dupa-amiezii, iar oficialii au reusit sa intrerupa fluxul de gaz dupa mai mult de doua ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.