Aproape 70 de hoti de buzunare romani i-au lasat fara portofele pe pasagerii din metroul si trenurile de periferie din Atena, operand nestingheriti timp de cel putin cinci luni, posibil cu complicitatea angajatilor unei firme private de securitate.

69 de romani si trei bulgari au fost arestati la Atena in urma unei operatiuni speciale a politiei destinata anihilarii unei bande de hoti de buzunare, a anuntat cotidianul elen Imerisia, citat de agentia bulgara Focus News.

Gruparea infractionala opera de cel putin cinci luni si sustragea portofele de la pasagerii din metrou si din trenuri, relateaza NewsIn.

Politia a retinut 56 de barbati romani si 16 femei - 13 din Romania si trei din Bulgaria -, dar si un angajat al unei companii private de securitate, care lucra intr-una dintre statiile de metrou ale capitalei elene. El este suspectat ca i-a acoperit pe hotii de buzunare, in schimbul unei sume de bani.

Cele 73 de persoane arestate vor comparea vineri in fata anchetatorilor pentru a da declaratii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.