Ducesa de York si-a cerut scuze intr-un mesaj public pentru grava greseala de judecata pe care a facut-o acceptand sa primeasca bani de la un fals afacerist pentru a-i facilita acestuia o intalnire cu Printul Andrew

Ducesa de York a transmis un mesaj public in care spune ca ii pare foarte rau pentru greseala de judecata care a facut-o sa accepte 40.000 de dolari pentru a facilita o intalnire cu fostul sau sot, Printul Andrew.

Ducesa recunoaste in acelasi mesaj ca are probleme financiare, dar ca acest lucru "nu reprezinta o scuza".

Ducesa de York, filmata in timp ce ia mita

Ducesa de York a fost filmata cand incerca sa vanda favoarea de a facilita accesul unui om de afaceri catre fostul sau sot, Printul Andrew al Marii Britanii, cerand o jumatate de milion de lire unui reporter sub acoperire, potrivit saptamanalului britanic News of the World.

Sarah Ferguson a fost filmata, potrivit saptamanalului britanic, joi seara, cand a primit 40.000 de dolari cash de la un reporter sub acoperire al News of the World, sustinand ca ii poate oferi acestuia acces direct catre Ducele de York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.