Ducesa de York a fost filmata cand incerca sa vanda favoarea de a facilita accesul unui om de afaceri catre fostul sau sot, Printul Andrew al Marii Britanii, cerand o jumatate de milion de lire unui reporter sub acoperire.

Sarah Ferguson a fost filmata, potrivit saptamanalului britanic News of the World, joi seara, cand a primit 40.000 de dolari cash de la un reporter sub acoperire al News of the World, sustinand ca ii poate oferi acestuia acces direct catre Ducele de York, relateaza NewsIn.

Tabloidul sustine ca Ferguson a promis ca-l va prezenta pe falsul om de afaceri printului, reprezentant special al Marii Britanii pentru afaceri internationale.

Intreaga discutie intre Ducesa si reporterul News of the World a fost filmata. Aceasta a acceptat un avans de 40.000 de dolari cash si a promis afaceristului ca ii va deschide orice usa.

Desi Ducele de York, cel de-al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a, nu stie nimic despre intelegere, Ferguson i-a spus reporterului ca acesta i-ar recomandat sa ceara 500.000 de lire.

"Stie ca trebuie sa subscrie la mine pentru ca nu am bani. Asa ca daca vrei sa il cunosti pentru afaceri, ai grija de mine si el va avea grija de tine...vei primi inapoi inzecit", a sugerat printesa.

Potrivit saptamanalului, Ducesa s-a intalnit cu falsul afacerist de doua ori, prima data la un hotel din New York si apoi la un club exclusivist din Londra. Dupa cea de-a doua intalnire, Ferguson a fost condusa de reporter intr-un apartament, unde au batut palma pentru intelegerea potrivit careia Ferguson trebuia sa-l prezinte pe afacerist fostului sau sot.

Palatul Buckingham a refuzat sa comenteze acuzatiile publicate duminica de News of the World potrivit carora Sarah Ferguson a fost de acord ca jumatate de milion de lire sa ii fie virati in contul personal pentru favoarea oferita asa-zisului om de afaceri.

Potrivit News of the World, Ducesa ar mai fi primit bani pentru asemenea favoruri de la oameni de afaceri straini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.