Presa de la Sofia speculeaza ca vaduva unui fost om de afaceri bulgar, suspectat de legaturi cu mafia, a avut o relatie cu premierul italian Silvio Berlusconi.

Darina Pavlova, vaduva presedintelui companiei Multigroup, Ilia Pavlov, a fost intrebata despre relatia cu premierul italian dupa ce a participat la conferinta de presa comuna a lui Silvio Berlusconi si premierului bulgar Boiko Borisov, care a avut loc vineri la Roma, scrie NewsIn. Ea a refuzat sa dezvaluie motivele prezentei sale la conferinta de presa. Potrivit unor informatii neoficiale, Pavlova ar fi fost prezenta si la pranzul organizat pentru cei doi premieri la Palatul Chigi.

Darina Pavlova a declarat presei bulgare ca ar trebui sa il intrebe pe premierul italian Silvio Berlusconi despre o posibila casatorie.

"Adevarul este ca pentru o nunta este nevoie de doua persoane. Daca premierul Berlusconi are ceva de spus, intrebati-l pe el", a declarat Darina Pavlova, pentru portalul PRO.BG.

Considerata una dintre cele mai bogate femei din Europa de Est, Pavlova nu trezeste pentru prima oara atentia presei pentru "legaturile apropiate" cu Berlusconi. In 2007, ziarele de la Sofia au evocat o relatie intre ea si Berlusconi. De altfel, Pavlova a profitat de un zbor finantat de statul italian in vara anului 2008, pana in Sardinia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.