O romanca a fost spitalizata la Viena cu arsuri care ii pun in pericol viata, dupa ce un barbat a stropit-o cu un lichid inflamabil si apoi i-a dat foc. Din primele informatii, se pare ca intre cei doi a avut loc o disputa cu o seara inainte.

  • Atacatorul este, de asemenea, de origine romana
Potrivit postului austriac de televiziune ORT, barbatul ar fi tot roman. Incidentul s-a petrecut duminica, in jurul orei 3.00 noaptea, pe strada Laxenburger. Dupa incident, autorul atacului a fugit de la fata locului cu un BMW, masina cu numar de inmatriculare in Romania, relateaza NewsIn.

Femeia a fost plasata in coma artificiala, avand arsuri grave in special la maini si in partea superioara a corpului. Circumstantele in care s-a produs atacul sunt inca neclare, astfel ca politia a deschis o ancheta.

Romanca a putut fi identificata gratie actelor de identiate ca fiind Florentina M., in varsta de 35 de ani. Autoritatile nu au putut localiza insa eventuale rude.

Potrivit elementelor prelimare ale anchetei, barbatul care i-a dat foc ar fi cunoscut sub numele de "Cretu". Politia austriaca a facut apel la eventualii martori pentru furnizarea de informatii ce s-ar putea dovedi folositoare in acest caz.
16 mai 2010 17:17


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.