Un Airbus al Cathay Pacific care venea din Hong Kong a fost escortat de doua avioane militare CF18 Hornet spre aeroportul din Vancouver, sambata, in urma unei alerte cu bomba.

Oficialii canadieni au trimis avioanele militare sa intercepteze aeronava sambata dupa-amiaza, dupa ce au primit informatii legate de un risc de securitate la bordul avionului, potrivit Vancouver Sun.

Maiorul Holly Apostoliuk a declarat ca cele doua avioane au fost trimise de la o baza operationala ca masura de precautie, conform NewsIn.

Un purtator de cuvant al aeroportului din Vancouver a declarat ca intr-adevar a fost vorba despre o amenintare cu bomba. Nimeni nu a fost ranit insa, iar dupa verificari, s-a stabilit ca avionul era sigur.

Pasagerii au fost surprinsi sa vada pe geam avioanele militare, deoarece nu au fost instiintati de situatie.

La 25 decembrie, o tentativa de atentat a vizat un avion american. Pasagerii l-au impiedicat pe nigerianul Umar Farouk Abdulmutallab sa detoneze bomba pe care o avea asupra sa. La bord se aflau 290 de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.