Bill Clinton a gasit o metoda originala de a plati datoriile facute pentru campania sotiei sale, Hillary, la presedintie - organizeaza o loterie al carei premiu este o zi cu el, iar biletul costa cinci dolari.

Astfel, intr-un email trimis milioanelor de persoane care au sustinut-o pe Hillary Clinton, fostul presedinte scrie: "V-ar placea sa aveti sansa de a veni la New York si a petrece o zi cu mine?". Pentru cei care ar vrea premiul "O zi cu Bill", o donatie de cinci dolari inseamna o sansa.

Pana in 2007, la sapte ani dupa ce au parasit Casa Alba, sotii Bill si Hillary Clinton castigasera impreuna 109 milioane de lire, din conferinte si carti. Insa se pare ca prefera ca alegatorii americani sa plateasca datoria de 771.000 de dolari a lui Hillary Clinton, transmite NewsIn, citand The Times.

"Campania lui Hillary mai are cateva datorii ramase, pe care stiu ca ar vrea sa le vada achitate. O veti ajuta pe Hillary si de aceasta data?", scrie Clinton.

In maratonul ei impotriva lui Obama, Clinton a cheltuit 25,2 milioane de dolari. Peste 13 milioane de dolari i-a imprumutat chiar ea campaniei - o suma enorma pe care nu o va recupera.

Aceasta este a doua oara intr-un an cand Clinton se ofera ca "premiu la loterie" pentru a-i achita datoria sotiei sale. In calitate de secretar de stat, Hillary Clinton nu are dreptul sa stranga singura bani pentru a o plati.

Sustinatorii fostei Prime Doamne sunt nemultumiti, in primul rand, de faptul ca principalul creditor caruia Clinton trebuie sa ii restituie bani este Mark Penn, fostul ei sef de campanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.