Trei sferturi dintre britanici s-au gandit sa emigreze anul trecut, Australia fiind cea mai populara destinatie, arata un studiu dat publicitatii de Daily Mail.

30% dintre ei au declarat ca starea economiei este motivul pentru care vor sa emigreze, potrivit sondajului. Un sfert au invocat lipsa perspectivelor de angajare, iar 8% ritmul de viata, potrivit NewsIn.

Potrivit sondajului realizat pe un esantion de 1.029 de britanici arata ca Australia este cea mai populara destinatie, preferata de 30% dintre persoanele chestionate.

"Multi britanici sunt ingrijorati de perspectiva unui Parlament fara majoritate absoluta, iar urmatorii patru ani vor fi dominati de cresteri mari ale taxelor si inflatie", a explicat Adrian Jacob, de la institutul de sondare Currency UK.

"Oamenii sunt ingrijorati in legatura cu puterea economica a Marii Britanii, iar acest lucru determina britanici sa incerce sa plece", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.