Premierul italian Silvio Berlusconi este dispus sa faca multe sacrificii pentru a se desparti de Veronica Lario.

Premierul italian Silvio Berlusconi, acuzat de sotia sa, Veronica Lario, ca are relatii cu minore, a fost de acord sa ii cedeze acesteia o vila in valoare de 80,6 milioane de euro, pentru a evita un divort marcat de scandaluri.

Cuplul a luat aceasta decizie in cursul unei intalniri de cinci ore, in weekend, dupa care avocatii celor doi s-au declarat "satisfacuti", scrie The Telegraph, conform NewsIn.

Lario, in varsta de 53 de ani, fosta actrita, ar fi foarte atasata de Villa Belvedere, din apropiere de Milano.

In schimbul proprietatii, Lario este dispusa sa accepte o reducere a sumei lunare cerute, scrie presa italiana. Ea a cerut 3,6 milioane de euro pe luna in ianuarie. Dar Berlusconi, a carui avere este estimata la sapte miliarde de euro, a refuzat si a declarat ca este dispus sa plateasca cel mult 300.000 de euro lunar.

Potrivit informatiilor disponibile in prezent, acordul financiar ar parea ca este mult mai aproape de oferta facuta initial de Berlusconi.

Sotia lui Berlusconi cere pensie alimentara 3,5 milioane de euro pe luna


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.