Politia din Noua Zeelanda a vandut la licitatie 33 de bijuterii, in valoare de peste 17.550 de dolari, care ar fi fost furate de un cuplu de romani.

Ioan si Paulina Kvec au intrat in Noua Zeelanda in februarie 2009 si au jefuit mai multe magazine de bijuterii si banci. Cei doi au fost retinuti de o patrula de politie care i-a oprit pentru ca circulau cu viteza prea mare. Autoritatile au gasit in posesia lor bijuterii si bani, relateaza NewsIn.

Politia a reusit sa identifice proprietarii unora dintre bijuterii, pe care le-au returnat. Dar 33 de dintre ele, a caror valoare totala depasea 17.550 de dolari, nu au fost revendicate de nimeni, in pofida apelurilor din presa. In conditiile in care nici romanii nu au putut dovedi ca sunt ale lor, politia a scos bunurile de licitatie.

Ioan si Paulina Kvec au recunoscut in fata tribunalului ca au fost implicati in furtul bijuteriilor si au fost condamnati, in iunie 2009, la un an si patru luni de detentie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.