Masina ministrului bulgar al apararii, implicata intr-un accident miercuri noapte, nu a respectat regulile de circulatie si rula cu viteza mare, au declarat martori oculari.

Conform martorilor, masina circula cu 120 kilometri pe ora, nu a respectat regulile de circulatie si este vinovata pentru accident.

Joi, seful serviciului national de securitate, Dimitar Dimitrov, a anuntat ca va ordona o ancheta pentru a se stabili ce anume l-a determinat pe soferul ministrului sa incalce regulile de circulatie, potrivit Sofia News Agency, citata de Newsin.

O masina a Serviciului National de Securitate al Bulgariei a intrat miercuri seara in coliziune cu un alt vehicul la o intersectie din Sofia, accidentul soldandu-se cu ranirea usoara a unei fetite de 4 ani, dar si a ministrului bulgar al apararii, Aniu Anghelov.

Potrivit unor martori oculari, citati de postul national de televiziune, imediat dupa coliziune, soferii celor doua masini s-au luat la cearta. Tatal fetitei ranite, care era in masina impreuna cu sotia si fiica sa, a iesit din vehicul si a inceput sa tipe la agentii serviciului national de securitate.

Fetita si ministrul au fost transportati la spitalul Guvernului. Ambii au fost diagnosticati cu rani usoare.

Ministrul Anghelov, care are contuzii usoare, a fost externat aproape imediat, in timp ce fetita a ramas peste noapte la spital, din precautie, pentru supraveghere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.