45 de cadavre recuperate din epava avionului prezidential polonez, care s-a prabusit sambata in vestul Rusiei, au fost identificate, a anuntat ministrul rus al sanatatii, citat de RIA Novosti.

"Procedura de identificare va continua marti pentru inca 54 de rude, care au ajuns luni la Moscova", a spus Tatiana Golikova. In total, luni fusesera recuperate 87 de cadavre de la locul accidentului. Acestea sunt trimise la Moscova pentru identificare, potrivit NewsIn.

Astazi, Rusia incepe repatrierea ramasitelor, inclusiv corpul Primei Doamne, Maria Kaczynski.

Avionul prezidential polonez s-a prabusit sambata in apropiere de Smolensk, in vestul Rusiei, provocand moartea tuturor celor 96 de persoane aflate la bord, inclusiv a presedintelui Lech Kaczynski si a sotiei sale.

Peste 110 rude ale victimelor au ajuns in capitala rusa, iar alte 100 sunt asteptate. Un centru special a fost pus la punct de primarul Moscovei, Iuri Lujkov, pentru a le oferi asistenta rudelor. Capitala rusa va acoperi cheltuielile pentru cazarea acestora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.