Cei doi fii ai presedintelui kirghiz rasturnat de la putere si fratele acestuia sunt cautati pentru crima, a anuntat asazi ministrul interimar de interne, relateaza RIA Novosti.
Bolot Jerniazov a spus ca biroul procurorului general a initiat urmaririle penale impotriva lui Janibek, Marat si Maxim Bakiev pentru acuzatiile de folosire ilegala a unor arme de foc si uciderea a doua sau mai multe persoane.

Acesta a precizat ca exista dovezi clare ca cei trei au ordonat sa fie folosite armele in timpul protestelor din Biskek.
Au fost formulate acuzatii si impotriva primarului capitalei, informeaza NewsIn.

Seful serviciilor nationale de securitate a spus ca trei bombe descoperite in Biskek in aceasta dimineata au fost amplasate la ordinele fratelului lui Kurmanbek Bakiev.

Kurmanbek Bakiev a spus ca nu va demisiona. Potrivit expertilor, daca presedintele controleaza sudul tarii, unde are cei mai multi sustinatori, ar putea izbucni un razboi civil intre sud si nord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.